Deskundig en betrokken…

Diepgang en humor

Het heeft mij altijd al mateloos geboeid hoe wij mensen met elkaar omgaan en hoe we met onszelf omgaan. We leven in een tijd van grote veranderingen en complexe vraagstukken. Dat vraagt om wijsheid en verbinding.

Het lijkt nu urgenter dan ooit dat we goed samenwerken, elkaar begrijpen. En om anderen te begrijpen moet je eerst jezelf begrijpen. Voor goede samenwerking moet je jezelf kennen en weten wat je wil. Als individu, als team, als organisatie.
Samen kunnen we fantastische dingen voortbrengen en ongekende mogelijkheden openen.

Deskundig en betrokken. Diepgang en humor.

wie ben ik?

Carlijn Holtrop is mijn naam. Ik ben initiatiefnemer van Daira training & coaching en sinds 1995 werkzaam als trainer/coach. Leergierig van aard en opzoek naar diepgang studeerde ik filosofie (M.A.) en psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor deed ik een brede universitaire studie in de Verenigde Staten (B.A. in Liberal Arts) en bracht een klein jaar door in China aan de Universiteit van Nanjing. Eenmaal klaar met de universiteit, was ik daar ook helemaal klaar mee.

Wijsheid heeft pas waarde als ze doorleefd is!

Ik begaf me op het pad van persoonlijke ontwikkeling en ben altijd blijven leren, over mezelf, over anderen, over organisaties. En spelen. Ik speel improvisatie theater en vervlecht dit waar zinvol in mijn werk. Diepgang en humor. Deskundig en betrokken. Helderheid en openheid. Dat kenmerkt mij.

Als trainer/coach werkte ik voor het ITV (Wageningen) en voor Boertien en Partners  (Naarden). In 1998 richtte ik DAIRA training & coaching op, en in 2014 sloot ik aan bij de ploeg van Beter Koersen organisatieontwikkelaars.

Ik werk graag vanuit Coherence Principles, Voice Dialogue, RET, vaardigheidstraining en theatermethodieken, en bovenal vanuit doorleefde wijsheid.

Wat doe ik?

Ik heb al 21 jaar het mooiste vak wat ik me wensen kan. Ik coach en train, gids en begeleid mensen in organisaties. Persoonlijke ontwikkeling en communicatie zijn mijn terrein.

Ik luister met aandacht en respect, zodat mensen zichzelf gaan zien vanuit een nieuw perspectief. Ik gids mensen om de stappen te zetten waarmee ze vooruitkomen. Ik help mensen om het beste in zichzelf naar boven te brengen. En dat brengt het beste in mij naar boven.

Samen kom je verder. Ik werk samen met een team van bevlogen en deskundige professionals, de ploeg van Beter Koersen organisatieontwikkelaars. Daar word ik echt blij van: top professionals om me heen zodat we samen een breed spectrum aan klantvragen met top kwaliteit kunnen bedienen.