Persoonlijke uitstraling ontwikkelen begint bij nieuwsgierig worden naar je eigen specifieke kwaliteiten.

Uitstraling en interactie

In hoeverre is charisma aan te leren? Sommigen hebben van nature een sterke persoonlijke uitstraling, anderen worden erg gemakkelijk over het hoofd gezien. ‘Zo ben ik nu eenmaal,’ denken veel mensen. En dat klopt ook. Je bent alleen ook nog veel meer dan dat ene. Persoonlijke uitstraling is wel degelijk te ontwikkelen.

De clou is daarbij niet om te proberen zoveel mogelijk te gaan lijken op een ander. Het is veel effectiever om meer jezelf te zijn. Je eigenheid behouden èn nieuwe mogelijkheden onderzoeken. Persoonlijke uitstraling ontwikkelen begint bij nieuwsgierig worden naar je eigen specifieke kwaliteiten.

De centrale vraag in deze training is: Welk stuk van jezelf breng je mee naar je werk? Op een speelse en respectvolle wijze onderzoeken we wat je lichaamshouding, je stemgeluid en je mimiek te vertellen hebben. We nodigen je uit je verborgen kwaliteiten naar buiten te laten komen. We gebruiken theateroefeningen, zelfreflectie en mentale training om je meer bewust te laten worden van je mogelijkheden.

Wat?

In deze training maken de deelnemers kennis met:

  • Hoe hun persoonlijke uitstraling is
  • Welke persoonlijke uitstraling ze nog meer in huis hebben (latent aanwezig)
  • Meer vertrouwd worden met de eigen lichaamstaal en deze bewuster inzetten
  • Het verschil te zien tussen beperkende en helpende overtuigingen
  • Meer te vertrouwen op je eigen kracht
    Zelfbewuster naar buiten treden en interacties aangaan

Hoe?

Workshop

Maak kennis met Persoonlijke Uitstraling en Interactie in een interactieve, inspirerende workshop van een halve dag.

Individuele training

Een individueel traject start met een vrijblijvend gesprek met de trainer. We brengen leervragen in beeld en doen een voorstel voor een maatwerktraject. Vaak zijn ca. 6 sessies van 1,5 uur voldoende om grote vorderingen te boeken.

Groepstraining

De groepstraining beslaat 3 dagen. Er wordt intensief gewerkt met een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) zodat er ruime aandacht is voor iedere individuele deelnemer. Op de tweede en derde dag wordt er gewerkt met een professioneel trainingsacteur.

g

Maatwerk

Deze training kan binnen een organisatie op maat worden gemaakt. De inhoud en duur kunnen dan aan de specifieke wensen worden aangepast. In een vrijblijvend gesprek adviseren wij graag wat de beste oplossing is.

Interesse? Neem contact op

Of bel 026 33 92 022