Meer inzicht in communicatieprocessen en praktische handvatten hoe je sturend kunt optreden in een sfeer van goede samenwerking.

Integer beïnvloeden

Hoe kun je mensen winnen voor een goed idee?
Hoe kun je mensen meekrijgen in een verandering die ander gedrag van ze vraagt?
Zonder manipulatie en met respect?

De training Integer Beïnvloeden richt zich op het positief uitoefenen van invloed. Op leidinggeven zonder formele macht. Niet manipuleren met trucjes, maar respectvol invloed uitoefenen. Door te stimuleren en te overtuigen. Door te motiveren en te inspireren. Niet alleen je zin krijgen, maar ook aan een goede relatie bouwen. Vanuit integriteit en gelijkwaardigheid.

Je krijgt in deze training inzicht in communicatieprocessen en praktische handvatten hoe je sturend kunt optreden in een sfeer van goede samenwerking.

Wat?

  • In deze training leren de deelnemers:
    Anderen stimuleren, motiveren en inspireren
  • Overtuigen en argumenteren
  • Inzicht in de verschillende stijlen van beïnvloeden
  • Inzicht in de eigen kwaliteiten en manier van communiceren
  • Verschillende machtsbronnen benutten
  • Inzicht in het relationele aspect van communicatie en hoe hierin respectvol te sturen
  • Omgaan met personen die zij als lastig ervaren

Hoe?

Workshop

Maak kennis met Integer Beinvloeden in een interactieve, inspirerende workshop van een halve dag.

Individuele training

Een individueel traject start met een vrijblijvend gesprek met de trainer. We brengen leervragen in beeld en doen een voorstel voor een maatwerktraject. Vaak zijn ca. 6 sessies van 1,5 uur voldoende om grote vorderingen te boeken.

Groepstraining

De groepstraining beslaat 3 dagen. Er wordt intensief gewerkt met een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) zodat er ruime aandacht is voor iedere individuele deelnemer. Op de tweede en derde dag wordt er gewerkt met een professioneel trainingsacteur.
g

Maatwerk

Deze training kan binnen een organisatie op maat worden gemaakt. De inhoud en duur kunnen dan aan de specifieke wensen worden aangepast. In een vrijblijvend gesprek adviseren wij graag wat de beste oplossing is.

Interesse? Neem contact op

Of bel 026 33 92 022